2018. április 19., csütörtök 11:31

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselőjének közleménye
    Budapest, 2018. április 19., csütörtök (OS) - BRÉKING: Hatályon kívül helyezték a felháborító Budaházy (Hunnia csoport)-ítéletet!

    Csak annyit hallottam: "valamennyi vádlott tekintetében hatályon kívül helyezi" és egy hatalmas örömujjongást. Kimondhatatlanul boldog vagyok, jogászi hivatásom egyik legfelemelőbb perce volt az, amit itt most Strasbourgban telefonvégen éltem meg. Kétfelé húz a szívem, hiszen a "nemzeti kisebbségekkel foglalkozó" munkacsoport vendége most Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács vezetője, elvben ezen a szintén fontos ülésen vagyok, de a munkatársaim segítségével bekapcsolódtam a Budaházy-perbe, amely a Fővárosi Ítélőtáblán folyik. Bár nagyon rosszak voltak a vételi viszonyok, a lényeget hallottam: a magyar jogtörténet egyik legfelháborítóbb, legdurvább jogsértésektől hemzsegő ítéletét a bíróság hatályon kívül helyezte.
Isten óvja és vezesse Magyarországot, Isten áldja Budaházy Györgyöt és a többi hazafit!
Szeretettel Strasbourgból
Morvai Krisztina

     Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.