2018. április 19., csütörtök 16:57

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2018. április 19., csütörtök (OS) - A vakvezető kutyák világnapja alkalmából a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége - tekintettel alapításának 100. és Vakvezetőkutya-kiképző Központja fennállásának 40. évfordulójára – nagyszabású nyilvános rendezvényt tart.

    Ezen a napon történik meg a VKK új regenerálódó részlegének átadása. A tavaly már részben felújított főépületben kapott helyet egy, a kutyák műtét utáni felépülését segítő létesítmény. Az MVGYOSZ a fűthető és hűthető kenneleket, kutyafürdetőt és a feladat ellátásához szükséges egyéb infrastruktúrát tartalmazó épületrész kialakítását adományokból finanszírozta.
A rendezvény színes és érdekes szakmai előadások, bemutatók mellett teret biztosít a jókedvű együttlétnek is.  Peller Károly és Szendi Szilvia, az MVGYOSZ Centenáriumi Év nagykövetei mellett, Krizbai Teca zenei műsorral szórakoztatja a közönséget.
Bővebb információ kérhető Schiff Mónika központvezetőtől a 06301954313 telefonszámon, illetve a www.mvgyosz.u/hirek weboldalon.
     Kiadó: Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.