2018. április 22., vasárnap 16:49

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 22., vasárnap (OS) - A Föld napja - Liberálisok: bele tudunk-e majd nézni az unokáink szemébe?

    A vidéki szegénység olyan méreteket öltött, hogy emberek, a törvényi szabályozás ellenére is gyakorta égetnek adományruhától elkezdve ágykereten át, ajtófélfáig és gumicsizmáig mindent, csakhogy megússzák a fagyoskodást. Sem a társadalmi helyzetünk, sem a gazdaságstratégiai tervezésünk nem halad a fenntartható fejlődés felé, és ez a demográfiai adatainkban is megmutatkozik. Nem arról van szó, hogy a magyar párok nem kívánnak gyermeket vállalni, hanem arról, hogy szép lassan a meg nem született gyermekek országa lettünk. Már minden hatodik magyar baba külföldön születik, évente egy kisvárosnyi.

A Föld Napja az idők során a fenntartható fejlődés szimbólumává is vált. A természet tisztelete, a mély tudás, hogy a természet az úr ezen a bolygón, és az ember egy pusztító vendég, akinek most komoly feladata van: minimum megőrizni a jelenlegi helyzetet, de ahol csak tudja, visszafordítani a sokszor visszafordíthatatlant. Egyetlen bolygónk van. Ha nem vigyázunk rá, hogyan nézünk az unokáink szemébe?
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.