2018. április 24., kedd 09:41

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. április 24., kedd (OS) - A Safer Internet Program pályázati felhívása - Tervezd meg TE a Biztonságos Internet Programunk gyermeknapi arculatát

    A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a 2018-as Városligeti Gyermeknap alkalmából rajzpályázatot hirdet hazai általános és középiskolások számára.
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és Budapest Főváros Önkormányzata idén 28. alkalommal szervezi meg a Városligeti Gyermeknapot május végén. Az egyik programhelyszín, a Safer Internet Program Biztonságos Internet Sátra már tizedik éve fogadja az érdeklődőket, fontos tanácsokat, érdekes információkat nyújtva a biztonságos internetezésről.

A rajzpályázattal szeretnénk a gyerekeket, fiatalokat ötletes, kreatív pályamunkák elkészítésére ösztönözni a biztonságos internetezés témakörében. A legjobb rajzok nem csak a rendezvényünk arculataként, de a Biztonságos Internet Sátorban kihelyezett fotókabinban készülő fotók képkereteként is szolgálnak majd, valamint később is szeretnénk őket felvilágosító, figyelemfelkeltő céllal felhasználni és terjeszteni!
Kik jelentkezhetnek a pályázatra?
1.    Általános iskola alsó tagozatos tanulói (1-4. évfolyam)
2.    Általános iskola felső tagozatos tanulói (5 -8. évfolyam)
3.    Középiskolai tanulók (9-12. évfolyam)

Bővebb információ: http://saferinternet.hu/tervezd-meg-te-a-biztonsagos-internet-programunk-gyermeknapi-arculatat

     Kiadó: Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.