2018. április 25., szerda 10:27

A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2018. április 25., szerda (OS) -

    A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége 2017. április 24-én tartotta éves Küldöttgyűlését a Nemzeti Közszolgálati Egyetem dísztermében.
Hazuga Károly nyugállományú altábornagy, a BEOSZ elnöke üdvözlő szavait követően, a Szövetség – szavazati joggal rendelkező – 76 önálló tagegyesületének, valamint négy tagszövetségének küldöttei és a meghívott vendégek meghallgatták és megvitatták a Szövetség elnökségének a 2017. évi tevékenységről szóló beszámolóját, a 2017. évi gazdálkodásról szóló beszámolót, a Felügyelő Bizottság beszámolóját és a Tanácsadó Testület tájékoztatóját. Az írásos előterjesztések és az elhangzott szóbeli kiegészítések, illetve hozzászólások után a küldöttek elfogadták a beszámolókat. A beszámolókat követően az elnökség előterjesztette a 2018. évre szóló munka- és rendezvénytervet és a 2018. évi pénzügyi tervet. A szóbeli kiegészítések után a küldöttek döntöttek a 2018. évi tervek elfogadásáról.
Ezt követően három témában – a "Nézzünk szembe önmagunkkal" felmérés eredményéről, az egyesületeket érintő jogi környezetről, valamint a Katonai Emlékpark Pákozd munkájáról és programjairól – hangzottak el tájékoztatók.
A Küldöttgyűlés felhatalmazta az elnökséget a Honvédelmi Sportszövetséghez való csatlakozási eljárás megkezdéséhez.
Önzetlen munkájukért számos személy és egyesület vehette át a BEOSZ elnökségének elismeréseit.
    
     Kiadó: Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.