2018. április 25., szerda 13:08

A Kortárs Építészeti Központ Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. április 25., szerda (OS) - Elérhető a Budapest100 programja. Nyomtatva és a neten is ismerkedhetünk az eseményekkel.

    Május első hétvégéjén ismét itt a Budapest100! Az idei jelmondat: Nyissunk a térre! Mindenkit várnak a parkok, kis és nagy terek, piacok, sétányok. A programban 23 téren 45 ház nyit meg több mint 150 önkéntes, a lakók és az intézmények közös munkájának köszönhetően. Minden szabadon és ingyen látogatható! Ha egy program mégis regisztrációhoz kötött, azt külön jelzik a honlapon. A http://budapest100.hu/ címen letölthető a programfüzet. Az esemény alkalmából ismét elérhető a Budapest100 korábbi történeteit bemutató könyv is.
Háttér: A Budapest100 az egész várost megmozgató civil esemény, amely 2011-ben hagyományteremtő szándékkal indult az OSA Archívum és a Kortárs Építészeti Központ (KÉK) kezdeményezésére. Felhívja a figyelmet épített környezetünk értékeire, és különböző társadalmi hátterű embereket hoz közelebb egymáshoz. 2017-ben innovatív társadalmi programként SozialMarie díjjal tüntették ki.
Információk:  facebook.com/budapest100
http://budapest100.hu/sajto/sajtoanyag/
Kapcsolat: press.budapest100@kek.org.hu

     Kiadó: Kortárs Építészeti Központ Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.