2018. április 26., csütörtök 13:00

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. április 26., csütörtök (OS) - A Fidesz újabb hazugságai buktak meg a héten

    Nem sokkal később a nemzeti ellenzék pártjának alelnöke, Sneider Tamás aratott sikert szinte a teljes Habony-művek felett, mert az újságírás mindenkori legalja, a Ripost hírét átvéve közölték róla, hogy az Országgyűlés alelnökeként befolyásolni akart egy nyomozást. Ezért a hazugságáért a fideszes szennymédia szereplői összesen 4,5 milliós sérelemdíjat kötelesek megfizetni egy elsőfokú ítélet szerint.

Majd a Magyar Idők és a Lokál következett, akiknek egy szintén elsőfokú ítélet értelmében perköltséggel együtt közel egymillió forintot kell megfizetniük a Jobbik részére, mert valószínűleg összetévesztve őket gazdapártjukkal azt hazudták róluk, hogy fizetett bérkommentelőkkel járatják le az interneten politikai ellenfeleiket.

A Jobbik továbbra is minden erejével küzd az igazságért, ezért ad be most már népszavazási kezdeményezést is azért, hogy gátat lehessen vetni a fideszes hazugsággyárnak.

Jobbik Sajtóosztály
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.