2018. május 8., kedd 15:19

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. május 8., kedd (OS) - A szabad Magyarországért harcolnak tovább a Liberálisok

    Van képviselete a liberális szavazóknak a magyar parlamentben. Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt képviselője a szabadságra, jogállamiságra és piacgazdaságra épülő Magyarországért fog küzdeni az újonnan megalakult Országgyűlésben.

A Fidesz az újabb kétharmad birtokában az illiberális politika folytatását tervezi. Az illiberális állam építése pedig a szabadságjogok folyamatos korlátozásával, a jogállam megszállásával és a piacgazdaság szétverésével járt az elmúlt nyolc évben. Ez az, ami ellen a Liberálisok a leghatározottabb módon kívánnak fellépni a következő parlamenti ciklusban is.

A Liberálisok az új parlamentben és azon kívül is a demokratikus és európai Magyarországért fognak dolgozni.  Liberálisként az a feladatunk, hogy kiálljunk a magyar sajtó- és szólásszabadságért, megvédjük a civileket a kormányzati támadásoktól, megakadályozzuk az uniós és állami források törvénytelen felhasználását, a gyűlöletkeltéssel szemben békét és elfogadást hirdessünk, és kiálljunk azokért, akiknek az Orbán-kormány nem tartja tiszteletben az emberi méltóságát.

Bősz Anett az új parlament egyetlen liberális politikusa, aki mindent el fog követni annak érdekében, hogy széleskörű képviseletet teremtsen a szabadelvű választóknak. A Magyar Liberális Párt továbbra is minden magyar ember szabadságáért fog küzdeni a Parlamentben is.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.