2018. május 10., csütörtök 11:56

Az Emmi - Egyházi, Nemzetiségi és Civil kapcsolatokért Felelős Államtitkárság közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. május 10., csütörtök (OS) - Védhetetlen és indokolhatatlan a református vezetőket ért támadás Megdöbbenéssel értesültünk az Országgyűlés alakuló ülését követően a Kossuth téren a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspökét, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának világi elnökét és tanácsosát, illetve az ország biztonságát szolgáló rendőröket ért elfogadhatatlan atrocitásokról.

    A szabad véleménynyilvánítás jogát megcsúfoló, a nyilvánvaló választási eredményekbe bele nem nyugvó ellenzéki erők által utcára hívott, félrevezetett és becsapott szűk kisebbség védhetetlen és indokolhatatlan támadása súlyosan sérti a többségi társadalom, a békés magyar emberek által vallott értékeket.
Különösen fájdalmas, hogy a jelek szerint alapvető információk hiányában levő kormányellenes tüntetők kezeletlen indulata ezúttal három olyan ember ellen irányult, akik a maguk területén sokat tesznek nemzetünk szellemi és lelki megújulása érdekében, illetve azok ellen a rendőrök ellen, akik szolgálatukat határozottan és békésén látják el.

     Kiadó: Emmi - Egyházi, Nemzetiségi és Civil kapcsolatokért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.