2018. május 11., péntek 08:36

Az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. május 11., péntek (OS) - A Nemzetiségi Ombudsmanhelyettes  közleménye a 2017/2018. tanévi  országos nemzetiségi online nyelvi verseny és országos nemzetiségi rajzverseny alkalmából

2018. május 9-én az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala adott otthont a 2017/2018. tanévi országos nemzetiségi online nyelvi verseny és országos nemzetiségi rajzverseny díjkiosztó ünnepségének és egyben a rajzpályázatra beérkezett legjobb művekből álló kiállítás megnyitójának.
A rendezvényen megjelent gyerekeket és felkészítő pedagógusaikat Dr. Szalayné Dr. Sándor Erzsébet, a magyarországi nemzetiségek jogainak védelméért felelős biztoshelyettes, az Oktatási Hivatal Nemzetiségi Pedagógiai Oktatási Központja részéről pedig Kállay Attiláné megbízott főosztályvezető köszöntötte. A Budapest XXIII. Kerületi Grassalkovich Antal Általános Iskola Kamarakórusának rövid műsora után Dr. Gloviczki Zoltán, az Oktatási Hivatal elnöke méltatta a díjazásban részesülő alkotásokat és adta át a jutalmakat.

Kiadó: Alapvető Jogok Biztosának Hivatala