2018. május 11., péntek 11:39

A Digitális Jólét Program közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. május 11., péntek (OS) - A szolgáltatók ilyen típusú díjemelési döntéseit elfogadhatatlannak tartjuk, mert a Kormány szándéka továbbra is az, hogy az adócsökkentés árcsökkentő hatása maradéktalanul érvényesüljön, az áfacsökkentésnek köszönhetően minden egyes forint megtakarítás a polgárok zsebében maradjon.

Akinek még az áfacsökkentés után is drága az internet, annak a kedvezményes Digitális Jólét Alapcsomag (DJA) segíthet belépni a digitális világba.  A Digitális Jólét Alapcsomag a szolgáltatók kínálatában meglévő legkedvezőbb árú internet-előfizetés csomagok árához képest is, egy legalább 15%-kal olcsóbb csomag azok számára, akik eddig még nem rendelkeznek internet előfizetéssel. Van olyan szolgáltató, ahol ez a kedvezmény a hatvannyolc százalékot is eléri. Azok számára, akik az internet alapcsomagot sem engedhetik meg maguknak, vagy más okból nem tudnak hozzáférni az internethez, minden magyar településen lehetővé tesszük a hozzáférést az ingyenes szélessávú wifi-szolgáltatáshoz.

kiadó: Digitális Jólét Program Titkársága