2018. május 16., szerda 11:58

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. május 16., szerda (OS) - Százezres pénzbírság Habony Árpád cégének

    Ahogy azt már szinte megszokhattuk, a kormány hazugsággépezete nemhogy sorra bukja el a Jobbikkal szembeni sajtópereket, de a törvényekkel mit sem törődve azok végrehajtását is folyamatosan elszabotálják.

Így tett a Fidesz propagandabirodalmának talán leggyávább és legprimitívebb terméke (bár erős a mezőny), a 888 is akkor, amikor azután, hogy kiderült, hazudtak a legerősebb ellenzéki erő egyik helyi szervezetének feloszlásáról, a jogerős ítélet szerinti bocsánatkérést elmulasztották megtenni a Jobbik irányába. A párt ezért végrehajtási eljárást indított ellenük, ahol az óbudai bíróság egy végzésével a portál kiadóját és az ügyvezetőjüket, Keresztesi Pétert is százezres végrehajtási bírsággal sújtotta.  

A Jobbik véget fog vetni ellenzékben is az ilyen törvénytelen gyakorlatnak, és népszavazáson fogja kikényszeríteni, hogy aki magát sajtónak nevezve szegi meg folyamatosan a törvényt, arra olyan összegű bírság várjon, amit még a Fidesz által ellopott közpénzekből kitartva is komolyan meg fognak érezni.

Jobbik Sajtóosztály
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.