2018. május 16., szerda 16:36

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2018. május 16., szerda (OS) - Az LMP új hangot visz a Parlamentbe: értesítés közösségi portál indulásáról -

    Az LMP a Helyi Ügyek honlapján és Facebook-oldalán keresztül arra kéri a magyar embereket, hogy keressék meg a pártot olyan kiemelten fontos helyi ügyekkel, melyek megoldása jobbá tenné szűkebb lakóterük életét.

Az LMP azért hozta létre a Helyi ügyeket, hogy bevigye a magyar emberek hangját a parlamentbe és az emberekkel összefogva meg is oldja azokat. A parlament ugyanis egyik pártnak sem lehet csak cél, az országgyűlés csupán eszköz arra, hogy megoldja azokat a fontos ügyeket, amik a magyar emberek mindennapjait érintik helyben.

Az LMP alaposan kidolgozott ügyvivői rendszerrel biztosítja, hogy végigviszi a kiemelt helyi ügyeket egészen a megoldásig. Ügyvivő lesz az LMP minden országgyűlési képviselője, akik személyre szabott portfólióval rendelkeznek. A párt bevonja a helyi területi szervezeteit és minden helyi polgárt, aki cselekedni akar a megoldásért.

Szél Bernadett és Keresztes László Lóránt, az LMP országgyűlési képviselői ma bejelentették a honlap elindulását. A portál az alábbi linken érhető el:

https://www.helyiugyek.hu/

LMP sajtó
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.