2018. május 17., csütörtök 20:17

A Friedrich Ebert Stiftung Alapítvány közleménye (6. rész)
    Budapest, 2018. május 17., csütörtök (OS) - A Friedrich-Ebert-Stiftung budapesti képviselete 2017 októbere és decembere között kutatást végzett Nőügyek 2018 Társadalmi problémák és megoldási stratégiák címmel a Závecz Research intézet közreműködésével. A kutatás eredményeit összefoglaló kötetet 2018. május 17-én mutatta be Kováts Eszter, a FES Nemek közötti igazságosság Kelet-Közép-Európában című programjának vezetője és Gregor Anikó, szociológus, az ELTE TáTK egyetemi adjunktusa.

Az esélyegyenlőségi és családvédelmi szakpolitikus megállapítása szerint a kutatás sok új és hasznos információval szolgál, megoldási javaslatai nem csak a politikai pártoknak, hanem az egész magyar társadalomnak szólnak.
A Fidesz a panelbeszélgetésre szóló meghívást elhárította.

Budapest, 2018. május 17.
További információ: Kováts Eszter +36 30 218 5900
     Kiadó: Friedrich Ebert Stiftung Alapítvány