2018. május 19., szombat 19:50

A Magyar Polo Club Lovaspoló Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. május 19., szombat (OS) -

    BMW DIPLOMATS POLO CUP
HUBLOT INTERNATIONAL TOURNAMENT
Lezsák Sándor a Magyar Országgyűlés alelnöke fővédnökségével kerül megrendezésre idén a 2005 óta hagyományosan, május utolsó hétvégéjén rendezett a DIPLOMATS POLO CUP a gyönyörű Váli-völgyben, Tabajdon, a MAGYAR POLO CLUB-ban.

A klub 45 percre van Budapesttől és könnyen megközelíthető 5 útvonalon is. (Lásd www.magyarpoloclub.hu) A nemzetközi versenyen osztrák, szlovák, német, belga, orosz, argentin és magyar játékosokon kívül még Pakisztánból is érkeztek csapattagok több, mint 100 polo pony-val.
A 3 napos póló verseny pénteki és szombati napján a belépés ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött. A döntő napi rendezvényt meghívóval vagy jeggyel lehet megtekinteni.
A rendezvényhez és a lovaspóló edzésekhez mobilon: 204 486 738 és e-mail címen polomanager@magyarpoloclub.hu tudnak regisztrálni, vagy jegyet venni.
A MAGYAR POLO KLUB a nemzetközi polo rendezvények mellett kiváló helyszín privát rendezvényekhez és szeretettel várja a klub a lovaglást és lovaspólót tanulni vágyó embereket is.
    
bővebb információ:
http://www.magyarpoloclub.hu/index.php/component/content/article/41-2018-05-27-bmw-wallis-diplomats-
http://www.magyarpoloclub.hu/

     Kiadó: Magyar Polo Club Lovaspoló Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.