2018. május 20., vasárnap 20:37

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. május 20., vasárnap (OS) - Liberálisok: Sok sikert kívánunk Mellár Tamásnak és a Párbeszédnek

        A Magyar Liberális Párt sok sikert kíván Mellár Tamásnak és a Párbeszédnek a folytatáshoz. Örülünk annak, hogy Bősz Anett kilépésével nem szűnik meg az ellenzéki frakció. A Liberálisok országgyűlési képviselője nem azért döntött a kilépés mellett, hogy ellehetetlenítse a Párbeszéd-frakció további működését, hanem azért, mert egyedül így látott lehetőséget arra, hogy korlátok nélkül, következetesen képviselhesse a liberális értékeket a parlamentben. Az ő részvétele nélkül a Párbeszéd-frakció nem alakulhatott volna meg.
     Mi megelőlegeztük a bizalmat, hogy közösen alakíthassunk egy új ellenzéki frakciót. A választások után azonban olyan konfliktus alakult ki a szövetség résztvevői között, ami miatt sajnálatos módon lehetetlenné vált a további együttműködés. Ennek ellenére örülünk, hogy a Párbeszéd-frakció Mellár Tamással kiegészülve folytathatja a munkáját. Bízunk benne, hogy a baloldali szavazókat sikerrel tudják majd képviselni.
     A Liberálisok a parlamentben és azon kívül is a szabad, demokratikus és jogállamra épülő Magyarországért fognak küzdeni. Meggyőződésünk, hogy a jelenlegi konfliktustól függetlenül lesz még alkalmunk arra, hogy pártjaink számos ügyben együttműködjenek egymással a közös célért; a NER lebontásáért, az Orbán-kormány leváltásáért.


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.