2018. május 23., szerda 14:22

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. május 23., szerda (OS) - Szabó Tímea hazugságokkal vádolja a Liberálisokat

    A Liberálisok visszautasítják Szabó Tímea azon állítását, miszerint a párt elnökhelyettese, Sermer Ádám azért hívta volna fel Mellár Tamást, hogy arra kérje, ne lépjen be a Párbeszéd-frakcióba. A Liberálisoknak hosszú évek óta személyes, jó kapcsolata van Mellár Tamással, korábban számos szakpolitikai konferenciánkon részt vett szakértőként. Sermer Ádám azért hívta fel a választásokon függetlenként induló képviselőt a Liberálisok bejelentése után, hogy Mellár Tamást tájékoztassa a döntésünk hátteréről. Mellár a telefonbeszélgetésben jelezte, hogy nem ért egyet a döntésünkkel, arról azonban nem esett szó, hogy a képviselő belép-e a Párbeszéd-frakcióba, vagy sem.

A Liberálisok örülnek annak, hogy Mellár Tamás csatlakozásával nem szűnik meg az ellenzéki frakció. Mint legutóbbi közleményünkben is írtuk, nem az volt a célunk, hogy felszámoljuk a frakciót, amely Bősz Anett nélkül egyébként létre sem jöhetett volna. Azért léptünk ki, mert egyedül így képviselhetjük a liberális értékeket következetesen, rossz kompromisszumok nélkül. Azért döntöttünk a kilépés mellett, mert világossá vált számunkra, hogy a szövetségeseink nem tekintenek minket valódi partnernek. Ezúton arra kérjük Szabó Tímeát és minden olyan képviselőt, aki sértettségből és indulatból hazugságokat állít rólunk, hogy a további vádaskodások és rágalmak helyett inkább azért a célért dolgozzanak, amely továbbra is közös: az Orbán-kormány leváltásáért.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.