2018. május 24., csütörtök 17:11

A HIT Gyülekezetének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. május 24., csütörtök (OS) - 7 napos Nyári Futball Tábort rendez az INTER Academy Szent Pál- Hungary, az FC Internazionale Milano 4 olasz edzőjével a budapesti Fradi centrumban.

    Erkölcsi és sportemberi ALAPELVEK
Világnézeti hovatartozástól függetlenül mindenkit örömmel látunk a táborban, aki az alábbi "Tiszta Öltöző és Fair Play" alapelveinkkel azonosulni tud:
•    Káromkodásmentes, egymás személyét tisztelő, és tiszta beszéd a pályán, és azon kívül is.
•    Pornográfiamentes öltöző.
•    Józan életmód, melyben az alkoholnak, cigarettának, kábítószereknek, és doppingnak nincs helye.
Ezen erkölcsi-, és magatartásbeli irányelvek minden résztvevőre vonatkoznak.  Megszegésük a táborozásból való azonnali kizárást vonja maga után.

EDZŐK
Az INTER Academy Szent Pál FC Budapesten élő olasz edzőjét, Luigi Mainolfi-t, a magyar edző stábon kívül még további három, tapasztalt INTER Academy edző egészíti ki a tábor ideje alatt.
Az edzők folyamatos rotációban minden csapattal, és gyermekkel tudnak majd foglalkozni, megadva így a kellő figyelmet minden fiatal számára.

A Szent Pál Akadémia Futball Club közel 20 évvel ezelőtt került megalapításra azzal a céllal, hogy amatőr- és hivatásos sportolási-, és versenyzési lehetőséget biztosítson mind a Hit Gyülekezete tagjai, és iskoláinak diákjai számára, valamint mindazok számára, akik az alapítók felfogásával és céljaival azonosulni tudnak.Időközben ugyan más sportágakkal is bővült az egyesület tevékenysége, mégis a mai napig a futball szakosztály a legerősebb.
     Kiadó: HIT Gyülekezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.