2018. május 26., szombat 14:43

Az LMP parlamenti frakciója közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. május 26., szombat (OS) - LMP: A politikai pedofília nem lehet a politika része -

    Az LMP a gyermekek napja alkalmából a jogaik tiszteletben tartására, a politikai pedofília megszüntetésére szólítja fel a kormányt. Szél Bernadett, az LMP frakcióvezetője újból benyújtja a gyermekek politikusokkal szembeni védelmében szükséges szabályozásokat tartalmazó törvényjavaslatát.

Orbán Viktor miniszterelnök a héten ismét óvodába látogatott, ezzel ismét kampánycélokra használta a gyerekeket. A miniszterelnököt korábban a Nemzeti Választási Bizottság is elmarasztalta, hiszen többek között a köznevelési törvényt is megsértette az akciójával.

Az LMP szerint nem hiteles a kormány családpolitikája, amennyiben maga a miniszterelnök jár élen abban, hogy biodíszletnek használják politikusok a gyermekeket. Az LMP parlamenti frakciója elutasítja a politikai pedofíliát és Szél Bernadett gyermekeket védő törvényjavaslatot nyújt be. Arra kérjük a magyar parlamentet, helyezzek a gyermekek érdekeit az első helyre és szavazataikkal támogassák a javaslatot.

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.