2018. május 27., vasárnap 11:53

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. május 27., vasárnap (OS) - Indul a visszaszámlálás: egy év múlva választunk!

    Jövőre ilyenkor már tudni fogjuk, hogy pontosan kik és milyen formációban fogják képviselni Magyarországot az európai közösség parlamentjében; jelen tudásunk szerint ugyanis 2019. május 26-án lesznek a magyarországi EP-választások. Az Európai Parlament összetételéről szóló voksolás rendszerint alacsony részvétel mellett zajlik, a választók egy része azt gondolja, hogy csak a "banán görbületéről" szól ez a vasárnap. Pedig nagyon tévednek.
Minden fellengzősség és demagóg túlzás nélkül állítom: most mindenkire szükség lesz a fülkékben, mert – bár minden eddigi európai parlamenti választás fontos volt - a most következő kétségkívül sorsfordító lesz! Az európai tagállamok illiberális kekeckedői arra készülnek, hogy végzetesen meggyengítsék az Uniót és ha nem is tudják átvenni a hajó teljes irányítását, minimum zátonyra futtassák. Orbán Viktor is hiába látja már magát, ahogy zsebre dugott kézzel, inglyukában leszakított tulipánnal bevonul Brüsszelbe és lelöki a trónról saját néppárti vezetőtársait, nem lesz Európa új vezetője. Soha nem lesz az. De az európai békeprojekt és a magyar emberek biztonságát garantáló Európai Unió részbeni szétverője még lehet. Dolgozik rajta, az biztos.  
     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.