2018. június 4., hétfő 16:39

Az ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt közleménye
    Budapest, 2018. június 4., hétfő (OS) - A trianoni békediktátum aláírásának 98. évfordulóján az ÉRTÜNK ÉRTETEK – a hiteles párt nyilvánosan is felkérte dr. Drábik Jánost EP képviselőjelölti listájának vezetésére!

    Egyúttal a Kossuth téren, a Parlament előtt jelképesen átadtuk az elmúlt egy év alatt összegyűjtött meghatalmazásokat, amelyekkel sok ezren csatlakoztak a dr. Drábik János vezette pertársasághoz. Ennek élén nemzetközi jogi fórumon készül kimondatni: a békeszerződés tényszerűtlenségeken, hazugságokon és jogsértésen alapult! Napról napra magyarok tucatjai állnak be mögé, hogy közösen elérjük, 2020, a diktátum 100. évfordulója a szomszédos országokban ne az ünneplés, hanem a bocsánatkérés éve legyen!
A trianoni békeszerződés hazugságait igazoló tényeknek, érveknek a jogi fórumokon túl az Európai Parlamentben is el kell hangozniuk, a nemzetközi közbeszéd részévé kell tenni a gyalázatos eljárást, amelynek hazánk áldozatul esett, és amelynek következményeit a határon túli magyarság, és az anyaország is a mai napig szenvedi.
Ezzel kívánjuk szolgálni a magyarságot abban, hogy az Európa Parlamentben Trianon és a határon túli magyarság ügye még a századik évforduló előtt méltó, harcos, hozzáértő képviseletet kaphasson!
Dr.Drábik János személyében a nemzetmegmaradás ügye nemzetközi politikai színtéren méltó képviseletet nyerhet, a migráció valós veszélyeiről, a háttérhatalmi alkukról és a trianoni gyalázatról történő érvekkel és tényekkel alátámasztott, kompromisszumok nélküli beszédein keresztül.
Bertha Szilvia elnök
     Kiadó: ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.