2018. június 4., hétfő 16:53

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. június 4., hétfő (OS) - A kormányt a lenyúlható pénz igen, a turizmus nem érdekli

    A balatoni turistaszezon kezdetén máris nyilvánvalóvá vált, hogy a kormány az ígéretek ellenére nem tud segíteni a turisztikai ágazat vállalkozásait sújtó munkaerőhiányon. Miközben folyamatosan óriási fejlesztésekről beszélnek, a valóság az, hogy a kritikussá vált helyzet miatt vendéglátóhelyek tucatjai zárhatnak be a közeljövőben. Odáig jutottunk, hogy ma már a legkedveltebb hazai üdülőhelyeken található szállodák, éttermek és kávézók sem találnak szakácsot, felszolgálót, vagy egyéb szakszemélyzetet. A Fidesz politikájának köszönhetően az elvándorlás minden nap tovább fokozódik, egyre több munkaképes korú honfitársunk találja meg külföldön a megélhetését és boldogulását.
Felszólítjuk a kormányt, hogy tegyen végre lépéseket a krízis valódi megoldásáért, a turizmust ne csak a lenyúlható EU-s források miatt tegye prioritássá, hanem a magyar emberek érdekeit szem előtt tartva fejlessze.

Jobbik Balaton munkacsoport  

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.