2018. június 6., szerda 14:49

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. június 6., szerda (OS) - Liberálisok: Kósa Lajos állítása a pofátlanság netovábbja

    A Magyar Liberális Párt egészen elképesztőnek, a pofátlanság mintapéldájának tartja Kósa Lajos ma reggeli nyilatkozatát, miszerint az 1300 milliárdos csalást, amiben a fideszes politikus is érintett, az ellenzék szervezte volna meg. Az újra megválasztott országgyűlési képviselő azt ígérte, hogy ezt a rendőrség ki is fogja deríteni. Kósa állítása szerint tehát nem ő ment a közjegyzőhöz, hanem az ellenzék vitte el hozzá a csengeri asszonyt. Nem ő mutatkozott bálban és egyéb rendezvényeken a hölggyel, hanem az ellenzék. Nem ő fényképeszkedett a csengeri nővel, nem ő utazott el Szabónéval Svájcba, nem ő biztatta Szabónét a nyolcszázmilliós ajándék közokiratba foglalására, hanem az ellenzék, még hozzá úgy, hogy ellopták édesanyjának, és a feleségének az adatait.

Kósa Lajos kijelentésével sikerült a Fidesz választások során tapasztalt gátlástalanságát tovább fokozni. Miközben a csengeri asszony már kiadatási őrizetben van, a politikus ismét a parlamentben ül, és úgy látszik, teljes mértékben rehabilitálta őt a pártja. Sőt, a botrány kipattanása utáni rejtőzködés helyett televíziós szereplést vállal, ahol ellentámadásba lendül, és a teljes ellenzéket vádolja a saját nevével fémjelzett csalásért.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.