2018. június 8., péntek 11:58

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. június 8., péntek (OS) - Liberálisok: súlyos hiba a drogfogyasztás további kriminalizálása

    A Liberálisok évek óta harcolnak azért, hogy a dohányzásnál és alkoholfogyasztásnál nem nagyobb kockázattal járó kannabiszfogyasztást dekriminalizálják és legalizálják, így ugyanis jelentősen csökkenteni lehetne a drogfogyasztás kockázatát.

Miután az Orbán-kormány drogstratégiája megbukott, és a hatóságok szemmel láthatóan nem tudják megakadályozni a fogyasztást, a biztonságosabb fogyasztás felé kellene terelni az embereket, és az igazán veszélyes és ártalmas drogokat elválasztani a könnyűdrogoktól. A Liberálisok ezért arra kérik a kormányt, hogy módosítsa büntetőeljárási törvényt, és ne terhelje a fogyasztókra az eljárás költségét. Arra kérjük a kormányt, hogy tegyen lépéseket a kannabisz legalizálása érdekében! Ez Magyarország érdeke.

Sermer Ádám a témában tartott sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Liberálisok Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/1837726482914665/
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.