2018. június 12., kedd 11:53

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. június 12., kedd (OS) - Járuljon hozzá a Red Bull a budapesti közterületek fejlesztéséhez!

Az Air Race-ből eredő előnyök, a Red Bull márka fényesen tartása bőven jár annyi előnnyel és bevétellel, hogy a világcég hozzájáruljon fővárosi közterületek fejlesztéséhez. A teljesség igénye nélkül a Szövetség a II. kerületért frakció vezetőjeként kezdeményezem, hogy a cég kezdjen tárgyalást az alábbi fejlesztési lehetőségek megvalósításáról: a II. kerületi Nagy Imre téri játszópark felújítása, ivókutak és XXI. századi minőségű, modern nyilvános illemhelyek létesítése, illetve ezek költségeinek biztosítása a budai belvárosban, graffiti-mentesítés támogatása Budapesten.

Azt nem tudjuk, miért nem gazdálkodnak Budapest közös vagyonával annak felelősei az elvárható színvonalon, de a Red Bull még megmutathatja, hogy érti a fővárosiak terheit, és kompenzálja Őket.

Éppen ezért a mai napon levélben kerestem meg a cég magyarországi illetékeseit, akiknek várom egyértelmű válaszát!

MSZP

Bővebb információ: Őrsi Gergely, a Szövetség a II. kerületért frakcióvezetője, az MSZP budapesti alelnöke

Kiadó: MSZP Országos Központ