2018. június 12., kedd 13:15

Az Európai Családtudományi Társaság közleménye
    Budapest, 2018. június 12., kedd (OS) - Magyarország jövője a jól működő családokkal épül

    
A Családtudományi Platform küldetése a jó házasságok, családok kialakulásának és fennmaradásának elősegítése és védelme. Ez az egyén, a közösségek, így az egész társadalom sorskérdése. A Platform szervezeteinek közös meggyőződése, hogy mind a személyes kiteljesedés, mind a társadalmi fejlődés alapja a jó házasság, a biztos alapokon nyugvó, belső harmóniára törekvő család.

A Platform ezért a tudományos eredmények és élettapasztalatok alapján megfogalmazza, ajánlja, terjeszti és védi a párkapcsolatra, a házasságra és a családra vonatkozó legfontosabb értékeket. Olyan lehetséges témákat, megoldásokat és modelleket javasol, amelyek minden érintett hosszú távú javát és lelki egészségét szolgálják.
A Platform örömmel üdvözli a miniszterelnök úr bejelentését, hogy az új kormány politikájának középpontjában még az eddiginél is erősebben áll a családok érdeke.

Felajánljuk, hogy a családokat érintő témák kidolgozásába aktívan bekapcsolódunk szervezeteink és szakértőink részvételével.
Bízunk benne, hogy a Családtudományi Platform tudományos és szakmai egyeztető tevékenységének eredményeire igényt tart a kormány, és a javaslatai hasznosulnak a döntés-előkészítő folyamatokban.

Budapest, 2018. június 12.

A Családtudományi Platform Elnöksége és Tanácsadó Testülete


     Kiadó: Európai Családtudományi Társaság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.