2018. június 13., szerda 16:15

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. június 13., szerda (OS) - Varga Mihály Futballisztán 2019. évi költségvetés tervezetét mutatta be

    A 2019. évi költségvetés tervezetére győzelmi jelentést alapozni nem lehet, annak ellenére sem, hogy Varga Mihály minden idők legjobb költségvetéseként igyekszik eladni portékáját. Reméljük, hogy a pénzügyminiszter már beleszámolta az új költségvetésbe a fideszes korrupció miatt az Európai Uniónak visszafizetendő 150 milliárdos és a miniszterelnök vejének csalássorozata miatti 13 milliárdos büntetést is.

Egy biztos: ez nem egy kereszténydemokrata költségvetés, sokkal inkább egy felelőtlen, populista, kommunikációs kormányzás büdzséje, Futballisztán költségvetése, ahol még mindig több mint 100 milliárd megy el stadionokra.

Varga Mihály szerint ez a biztonságos növekedés költségvetése lesz. Látjuk azonban, hogy a gazdaság motorját továbbra is az uniós források jelentik, amelyek nélkül a magyar gazdaság egyszerűen összeomlana. Ezért is megdöbbentő az Orbán-kormány felelőtlen politikája, amellyel folyamatosan távolítják el hazánkat az Európai Uniótól.
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.