2018. június 14., csütörtök 13:13

Az Értünk Értetek - a hiteles párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. június 14., csütörtök (OS) - Felszólítjuk a Magyar Államot, ne folyósítsa a pártok költségvetési támogatását, ameddig a kirótt ÁSZ bírságokat saját forrásból, magánvagyonokból ki nem fizetik! Így ugyanis az egész szankciónak nincs érdemi visszatartó ereje!

    (folyt.)
- nyilvánosan is pénzhiányra hivatkozva, nem látja el azt a vállalt feladatát, politikai tábora képviseletét, amire a támogatást kapja a költségvetésből (például emiatt nem indít jelöltet időközi választásokon);
- miközben az egész helyzetért felelős döntéshozóik továbbra is havi milliós közpénzfizetéseket tesznek zsebre.

S eközben telesírják a médiát, hogy milyen méltatlan ez így!

A helyzet az ellenzéki demokratikus érem másik oldala, ami sokkal inkább a civil szférával szembeni diszkrimináció, és a parlamenten kívüli pártokkal szembeni indokolatlan versenyelőny, semmint demokrácia. A büntetések kifizetésére történt célzott adománygyűjtésből befolyt források esetleges más célra történő felhasználása pedig hűtlen kezelés, ami büntetőjogi kategória.

Az ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt fenti összehasonlítással is felhívja a jogalkotók és végrehajtó intézmények figyelmét a problémákra. Egyben tiltakozunk az újabb, közel félmilliárdos közpénzherdálás ellen!

Bertha Szilvia elnök

     Kiadó: ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.