2018. június 15., péntek 14:58

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. június 15., péntek (OS) - Reagálás a Jobbikkal megjelent újabb hazugságra

    Szőcs Norbert a Jobbik volt regionális igazgatója mai közleményében több hazugságot és tárgyi tévedést is leírt volt pártjával kapcsolatban.

Először is. Ő már nem regionális igazgató, hiszen kilépett a Jobbikból.

Hamis az állítás, hogy négyezernél is kevesebb tagunk van. Ezzel szemben az igazság, hogy a ma déli adatok alapján a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak 13 525 aktív tagja, és 705 települési alapszervezete van jelenleg is.

Szintén komoly tévedés a mostani és a két évvel ezelőtti kongresszusi részvétel alapján bármilyen komoly következtetést levonni. Hiszen a 2016-os tisztújító kongresszusra a jelölés jogával 434 szervezet élt, a 2018-ason pedig 401. A két évvel ezelőtti kongresszusra 699 küldöttet delegáltak a jobbikos szervezetek és közülük 597-en jelentek meg a rendezvényen, míg az ideire 625 küldöttet delegáltak és közülük 556-an vettek részt is rajta aznap.

A gyöngyösi szervezettel kapcsolatos állítás sem megalapozott, mert a hivatalosan nyilvántartott taglétszámuk a kongresszus kiírásakor 22 fő volt, amiről hivatalos tájékoztatást is kapott a szervezet.

Munkaértekezleten soha nem hangzott el olyan hamis állítás a pártigazgató részéről, hogy a Jobbik országos hivatala is csak 4000-nél kevesebb taggal számolna.  

Mindig szomorú azt látni, hogy sokan még nem tanulták meg azt az elmúlt évtizedekből, hogy az érdemi munka és politizálás sokkal többet ér a romboló tevékenységnél.

Szabó Gábor pártigazgató

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.