2018. június 21., csütörtök 13:09

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal közleménye (2.rész)
    Budapest, 2018. június 21., csütörtök (OS) - A törvény értelmében ilyen esetben az ajánlatkérő által megkötött szerződéstől való elállás szükséges, amelyet a Hivatal az érintett két konzorcium, a Network 360 Reklámügynökség Kft. és Affiliate Network Kft. alkotta konzorcium, továbbá a Trinity International Communications Kft., Young and Partners Kommunikációs és Tanácsadó Kft., és SPRINT NYOMDA Nyomdaipari Szolgáltató és Ügynöki Kft. alkotta konzorcium vonatkozásában, a törvényi kötelezettségének eleget téve, a mai napon megtett.

        A két érintett konzorciummal szemben a keretmegállapodástól történő elállás a közbeszerzési eljárás eredményességét és a harmadik konzorciummal szemben a keretmegállapodás érvényességét nem érinti, így a kormányzati kommunikációs szolgáltatások ellátása a jövőben is biztosított. A Hivatal döntését megalapozó információk az alábbi helyeken érhetők el:
https://www.kozbeszerzes.hu/kozbeszerzesi-szervezetek/#kozbeszerzesi-dontobizottsag
https://www.kozbeszerzes.hu/dokumentumok/megtekint/1504086737/2023/

Budapest, 2018. június 21.                                        
Nemzeti Kommunikációs Hivatal
    
-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.