2018. június 22., péntek 14:35

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. június 22., péntek (OS) - LMP: Folytatjuk a harcot a letelepedési kötvények ügyében – vissza kell vonni az összes kiadott engedélyt! -

    Az LMP úgy látja: semmi garancia nincs arra, hogy az off-shore cégek nem tűnnek el az állam által az adófizetők pénzéből visszafizetésre kerülő összegekkel, ami már az idei évben százmilliós nagyságrendű is lehet. Ha ez megtörténik, és a kötvényt vásárlók kártalanításért perelik be a magyar államot, az háromszorosan is veszteséget jelent majd az adófizetőknek. A letelepedési kötvénybiznisz a kilencvenes évek olajszőkítési botrányához hasonlít, mert állami részvétellel zajló pénzmosást valósított meg.

Folytatni kell a harcot az ügyben: az LMP szerint azonnal vissza kell vonni az összes kiadott engedélyt, valamint útját kell állni annak, hogy 6 év után eltüntethessék a kötvényprogram iratait, a Rogán-féle offshore cégeket pedig el kell számoltatni.

Demeter Márta
országgyűlési képviselő

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.