2018. július 7., szombat 12:48

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. július 7., szombat (OS) - A Liberálisok is Győri Pétert támogatják Józsefvárosban

    A Magyar Liberális Párt a civilek és a demokratikus ellenzék közös jelöltjét, Dr. Győri Pétert támogatja a józsefvárosi időközi polgármester-választáson. A Liberálisok szerint csak akkor van esélye az ellenzéknek a Fidesszel szemben, ha együttműködik és a civilek támogatását is el tudja nyerni.

Dr. Győri elkötelezett az elesettek iránt, hosszú évek óta segíti a rászorulókat, és nyitott a konstruktív párbeszédre az itt élőket támogató civil szervezetekkel is. A független jelölt szakmai múltja alkalmassá teszi arra, hogy a városrész súlyos társadalmi problémáit eredményesen tudja kezelni. Tudósként, szervezeti vezetőként és korábban politikusként is azért küzdött, hogy az önkormányzatok odafigyeljenek az emberek valós problémáira, és azokra minél hatékonyabb megoldást sikerüljön találni.

Dr. Győri Péter elkötelezett demokrata, aki kiáll az alapvető jogokért és a liberális értékekért. A Liberálisok ezért, és Józsefváros jövője érdekében őt támogatják a vasárnapi időközi választáson.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.