2018. július 9., hétfő 15:43

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. július 9., hétfő (OS) - 8 példa arra, hogy a kormány nem az egész nemzetet, csak a saját szavazóit képviseli

    4. Támadás az LMBTQ+ közösség ellen. A hétvégén volt a Pride, ahová elhívtuk a kormány államtitkárát, Novák Katalint. Nem jött el, a válaszából pedig az is világosan látszik, hogy a Fidesz továbbra sem akar egyenjogúként tekinteni az LMBTQ+ közösség tagjaira.
5. Támadása a független bíróság ellen. A közigazgatási bírósági rendszer egyik célja, hogy a hatalom számára kényes ügyekben számukra kedvező döntések szülessenek. A kormány egy olyan új bírósági rendszert hoz létre, amely lefokozza a Kúriát, és amelyet a Fideszhez hű bírákkal akarnak feltölteni.
6. Támadás a gyülekezés szabadsága ellen. Miután a kormány olyan gumiszabályokat hoz, amelyek alapján szinte bármely tüntetést be tudnak tiltani a hatóságok, a gyülekezési- és szólásszabadság ellen is elemi támadást intézett a Fidesz.
7. Támadás a munkavállalók ellen. A cafeteria-rendszer megnyirbálásával szemben a munkaadóknak és a munkáltatóknak is joggal vannak kifogásaik.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.