2018. július 12., csütörtök 15:40

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. július 12., csütörtök (OS) - Számolják fel a zuglói szeméthegyeket! – Szabadai Viktor nyílt levele Budapest kormánymegbízottjának

    Tisztelt Dr. György István! Tisztelt Kormánymegbízott Úr!

A Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnökeként és budapesti lakosként arra kérem, tegyen lépéseket annak érdekében, hogy a Városliget, Angyalföld és a BVSC Sporttelep által határolt zuglói terület kártalanítása mihamarabb kezdetét vehesse. A város közepén található vasúti területen embermagasságú szeméthegyeket, méteres gazt és állati tetemeket találtunk. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a Budapest egyik központi helyszínén ilyen áldatlan állapotok uralkodnak hosszú ideje, a főváros, az önkormányzat és a MÁV pedig semmit sem tesz a terület rendben tartásáért. Az általunk talált szeméthegyek és állati tetemek megítélésünk szerint komoly közegészségügyi kockázatot jelentenek az itt élő emberek számára. A kormányhivatal vezetőjeként Ön is felelős a kialakult helyzetért, ezért arra kérem, minél előbb kezdjék meg a terület kitakarítását. Arra kérem, tájékoztasson bennünket és a közvéleményt, hogy mikor és hogyan kíván fellépni a probléma felszámolása érdekében!

Üdvözlettel:

Szabadai Viktor
a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.