2018. július 13., péntek 16:31

A Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2018. július 13., péntek (OS) - Egy emlékplakettel és egy fotóalbummal érkezett az ORFK Teve utcai székházába Orlik Zoltán a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének elnöke.

    Dr. Balogh János r. vezérőrnagy országos rendőrfőkapitány személyesen fogadta az MMSZOSZ elnökét, aki minden magyar önkéntes mentőkutyás nevében gratulált a főkapitány úrnak a kinevezéséhez, majd ezt követően a szövetség elnöke átadott egy emlékplakettet, amiben megköszönte  a főkapitány úr által nyújtott támogatást, mely hozzájárulásával nagymértékben segítette a magyar mentőkutyások tevékenységét.
A plakett mellé átadásra került a közel két éve működő MMSZOSZ rövid múltját és jelenét bemutató fotó album.
A találkozón rendőrfőkapitány úr beszélt a két szervezet közötti együttműködés továbbfolytatásáról és arról, hogy a továbbiakban is számít a mentőkutyás szervezetek munkájára.
Orlik Zoltán a szövetség nevében biztosította az ORFK vezetőjét, hogy a lehetőségek szerint a továbbiakban is készségesen állnak a rendőrség, a hatóságok és a bajbajutottak segítségére.

"Összefogás egy érdekért, az Életért"

     Kiadó: Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.