2018. július 19., csütörtök 14:14

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. július 19., csütörtök (OS) - Brüsszel bevándorláspárti és a Soros-szervezeteket védi – Reagálás az Európai Bizottság bejelentésére

A most induló újabb brüsszeli eljárás megerősíti, hogy Brüsszel bevándorláspárti és a Soros-szervezeteket védi. Útjukban áll a Stop Soros és a migránsok betelepítését megtiltó alkotmánymódosítás, ezért indítanak miatta eljárást.

A Stop Soros büntethetővé tette az illegális migráció szervezését és finanszírozását. Az alkotmánymódosítás pedig megtiltotta a migránsok betelepítését és megerősíti nemzeti önazonosságunkat. Ez nyilvánvalóan szúrja a szemét mindazoknak, akik migránsokkal akarják elárasztani Európát. A mostani eljárás egy újabb politikai nyomásgyakorlás hazánkra és bizonyítja azt is, hogy Sorosnak a brüsszeli bizottságban is megvannak az emberei. Amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, maradni fog a Stop Soros és az alkotmánymódosítás is, mert a magyar emberek egyértelműen kifejezték, hogy nem akarják, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak, ezért állunk minden jogi és politikai vita elébe.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz