2018. július 21., szombat 10:26

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. július 21., szombat (OS) -

A diákmunka, különösen most a nyári időszakban nagyon sok fiatal számára az egyetlen lehetőség a tanulmányi, lakhatási, önfenntartási költségeik fedezésére, vagy épp a családjuk támogatására. Éppen ezért a Jobbik a leghatározottabban kiáll a diákmunkások érdekét szolgáló jogbiztonság valamint a méltó körülmények biztosítása mellett. Ennek jegyében felszólítjuk a kormányt, hogy a visszaélések felszámolása érdekében szigorítsák az ellenőrzéseket, biztosítsanak ingyenes jogsegély-szolgálatot a diákmunkások számára, és zárják ki az adó- és járulékkedvezményt biztosító rendszerből a diákok jogait súlyosan megsértő munkahelyeket, valamint diákszövetkezeteket.

Farkas Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója