2018. július 21., szombat 13:41

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. július 21., szombat (OS) - A szocialisták duplájára emelték a lakásáfát - reagálás Szanyi Tibor (MSZP) nyilatkozatára

        Azok a szocialisták beszélnek, akik 2006-ban duplájára emelték a lakásáfát és becsapták a választókat. A szocialisták három éve azt sem szavazták meg, hogy az új lakások áfája 27%-ról 5%-ra csökkenjen és pénteken azt sem szavazták meg, hogy jövőre is biztosított legyen a csökkentett lakásáfa. Ha rajtuk múlna, a családi otthonteremési program egyéb elemei sem tudnának folytatódni, mert tegnap éppen azt sem szavazták meg, hogy jövőre minden eddiginél több pénzt, 242 milliárd forintot tudjunk adni az otthonteremtési programra és a családi otthonteremtési kedvezményre. A kormány már a csökkentett lakásáfa 2016-os bevezetésekor bejelentette, hogy a kedvezményes áfakulcs uniós szabályok miatt csak négy évre, 2019 végéig érvényes.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.