2018. augusztus 10., péntek 16:21

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. augusztus 10., péntek (OS) - Azok a szocialisták beszélnek most, akik elvettek egyhavi fizetést – Reagálás Komjáthi Imre (MSZP) nyilatkozatára

    Azok a szocialisták beszélnek most, akik elvettek egyhavi fizetést az emberektől, megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták és agyonadóztatták a munkavállalókat. Amikor kormányon voltak megduplázták a fiatalok munkanélküliségét és azt mondták nekik, el lehet menni innen.

Mi a baloldallal ellentétben, nem azt gondoljuk, hogy el lehet menni innen, ha nem tetszik. 2010 óta harmadára csökkentettük a fiatalok munkanélküliséget, és azon dolgozunk, hogy az emelkedő bérek, csökkenő adók, a fiatalokat és a családokat érintő támogatások révén minél többen találják meg a számításukat itthon. A cafeteria nem szűnik meg és nem is csökken sem a közszférában, sem a magánszférában, azt a Szép-kártyán továbbra is megkapják a munkavállalók. A célunk, hogy a magyar munkavállalók munkájukért tisztességes bért kapjanak és inkább a bérük emelkedjen, ne pedig utalványokban kapják fizetésük egy részét. A béremelések további ösztönzéseként tovább csökkentjük a munkát terhelő adókat és folytatjuk a közszféra béremelési programjait is.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.