2018. augusztus 14., kedd 09:06

A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2018. augusztus 14., kedd (OS) - Az erdészek facsemeték beszerzésének támogatásával szeretnének segíteni a görögországi tűzvészben elpusztult erdőkön.

Az Országos Erdészeti Egyesület, és a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége facsemeték beszerzésének támogatásával kívánja segíteni a károsodott erdők újra ültetését. Ennek érdekében gyűjtést rendeznek a magyar erdésztársadalom, az erdőgazdálkodók, erdőtulajdonosok, az erdőgazdálkodási szolgáltatásból élők, az erdővel foglalkozók és az erdőt szeretők között. Az adományokat a Magyarországi Görögök Országos Önkormányzatának adják át, aki megszervezi a facsemeték beszerzését és elültetését. A részletes információk az OEE és a MEGOSZ honlapján megtalálhatóak.
Erdészüdvözlettel: OEE és MEGOSZ

Kiadó: Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége