2018. augusztus 17., péntek 15:30

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 17., péntek (OS) -

A pénzhiány mellett a Jobbik tudatosan tartja magát távol a gőzhengerként mindent letaroló Fidesz és a baloldali jelöltben kiegyezők párharcától. Bízunk a választóink bölcsességében, tudjuk, hogy szimpatizánsaink tisztában vannak azzal, hogy az MSZMP-nél is vonalasabb Fidesz mindenre képes a hatalom megtartásáért. Sajnálatos módon a kormánypárt visszahozta a munkásőr időket, a vasökölként lesújtó pártmédiát, a karaktergyilkosságokat, a hajbókoló pártkádereket és a többi munkásmozgalmi rekvizitumot. Ilyen lehetetlen helyzetben tényleg egyetlen fegyverük marad azoknak, akik mindezzel mérhetetlenül nem értenek egyet és változtatni akarnak: a józan ész.

Jobbik Szombathelyi Alapszervezet

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom