2018. augusztus 19., vasárnap 12:25

Az Arany Liliom Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. augusztus 19., vasárnap (OS) - A Hiteles Mozgalom részt vesz a Kásler Árpád kezdeményezte aláírásgyűjtésben!

        Kásler Árpád felhívásának lényege: "Élve az Emberi Jogok Európai Bíróságán lévő 11368/16 és 11371/16 ügyszámú folyamatban lévő csoportos keresetünkkel járó lehetőséggel, kérelmezni fogjuk ideiglenes intézkedés keretén belül, hogy kötelezzék Magyarországot, a két folyamatban lévő csoportos per jogerős ítélettel való lezárásáig, a végrehajtások és kilakoltatások felfüggesztését.
     Ahhoz, hogy (a kötelezés) széleskörűen kiterjeszthető legyen, célszerűnek találjuk százezer érvényes aláírás nyomatékosításával."
http://ahazapartja.hu/?p=13028#post-13028
     Mozgalmunk régóta küzd a végrehajtások és kilakoltatások azonnali felfüggesztéséért. Szükség van erre egészen addig, amíg a szerződéseket nem számolják újra, fixált felvételkori árfolyamon, úgy ahogy az Adóskamara törvénytervezete tartalmazza.
    
     Kiadó: Arany Liliom Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.