2018. augusztus 23., csütörtök 17:13

Az Érdekvédelmi Tanácsadók Országos Szövetségének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 23., csütörtök (OS) -

        Aztán később, civil jogvédőként a részvétel lehetőségét hiányolta. Az ellenzék "vezető ereje" is kifogásolta az állampolgári törekvéseket, de azért akadtak támogató pártok is.
       A nagy áttörést az hozta meg, hogy a kereszténydemokrata népjóléti miniszter hozzájárult a Szociális Tanács bővítéséhez, s az Állampolgári Jogvédő Liga vezetésével létrehozták a XII. szekciót, a hátrányos helyzetű emberek védelmére. A működő érdekegyeztetés eredményeképpen sikerült olyan megoldást kidolgozni, amely az akkor érdekelt banknak nem került egy fillérjébe sem, hogy a bajba rángatott családokat egyértelműen kimentették az adósságcsapdából!
       Ez 23 éve, szeptemberben történt. Azóta eltűnt a civil kurázsi? Hol vannak azok a kárvallottak, akiknek ki kellett költözni lakásukból, elvesztve addigi befizetéseiket, de megtartva Hitelkamatok Gonosz Démona által kiagyalt adósságukat? S hol vannak azok a százezrek, akik követni fogják őket…
       Hol vannak pártok, amelyek észreveszik, hogy nem egymás legyőzése a legfontosabb, hanem az, hogy választóik érdekeit képviseljék? Mert ha nem képviselik, nem lesz pártharc sem!
       Szeptemberben beszéljünk erről! Felkérjük az Állampolgári Jogvédő Ligát, segítse elő a párbeszédet!

     Kiadó: Érdekvédelmi Tanácsadók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.