2018. augusztus 26., vasárnap 17:07

Az AQUILA Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 26., vasárnap (OS) - Látván/hallván a beszélgetéseket a média keretein belül; melyik párt miért van, kinek van jogosultsága, ki maradjon vagy menjen stb. Megkímélve a keresgéléstől az illetékeseket, szeretnénk összefoglaló és végleges állásfoglalásunkat közzé tenni.

    KÖZÖLJÜK, PÁRTUNKAT MEGTARTJUK, ÉS EGY LEHETŐSÉGKÉNT LEBEGTETJÜK A NÉP ELÖTT, ÍGY IS MŰKÖDHET EGY PÁRT. Létszámunk változatlan. Bejegyzésünk 2012. novemberben történt. Állami támogatást soha nem vettünk fel. Adósságunk és pénzünk sincs.
Az AQP különleges párt révén és a tömegbázisunk hiánya miatt közöljük, nem indulunk sem az európai parlamenti, sem az önkormányzati választásokon, látván a parlamenti választásokon elért nulla eredményeinket.
A népszerűtlenségünket, ill. szavazatok hiányát több okban is látjuk:  
1. A megalakulásunkkor eldöntöttük, hogy utcai megmozdulásokban nem veszünk részt.  Az inkorrekt viselkedést, sem a szokásos negatív pártoskodást nem gyakoroljuk: miszerint váltakozva adni megosztó, gyűlölködő, bujtogató, egymásra mutogató nyilatkozatokat. Ezek a mi pártunk erkölcsiségéhez és lelkületéhez nem illenek.
2. Az AQP egy kulturált, igazán keresztény párt, amely még életképességét megtartva válogatás nélküli szeretetet gyakorol és a szegények érdekeit képviseli.

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.