2018. augusztus 26., vasárnap 17:08

Az AQUILA Párt közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 26., vasárnap (OS) -

    7. Ezzel együtt a pártot nem szüntetjük meg, mi egy olyan alternatíva vagyunk, amilyen nincs több! Oka: hogy a honlapunkon önzetlenül, tanácsadói díj nélkül, időről időre közöljük a nézeteinket, országot jobbító ötleteinket. Ezzel, amint látjuk, hasznára vagyunk akár a meglévő pártoknak, akár az emberi lelkeknek, illetve a szemlélet megváltoztatásával tisztítjuk a közéletet. Sok önkéntes munkát végzünk a kultúra terjesztésért. Jelenleg ebben tudunk segíteni, ezt tesszük.
8. Az AQP azt gondolja, hogy ez sokkal több, mint egy olyan gyűlölködő pártot fenntartani, amelyre senki sem hallgat. Azt gondoljuk, hogy a háttérben az országunkat javító ötletekkel előállni sokkal több; mint akár kotkodácsolni, sípolni, gyűlölködni, haverokat fizetgetni, választási pénzből ruhatárunkat felfrissíteni, lesi fotókat készíteni stb., s ezzel együtt az állam pénzét elpazarolni önös célokra.  
Nem adjuk fel, akaratunk töretlen. Itt tartunk, ahol most vagyunk. Ez az állapot nekünk jó, hogy alternatívát is kínálunk, de szembe tudunk nézni magunkkal, meg tudjuk mutatni azt, hogy lehet olyan párt is, amelyik becsületes, amelyiknek nincs adóssága, amelyik nem hazudozik senkire, csak kritikai észrevételeit – mint egy jó ellenzék – tárgyilagosan közli, de maximálisan és önzetlenül jót akar.
Köszönjük a figyelmet,
AQUILA Párt elnöke, Varga Péterné

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.