2018. augusztus 30., csütörtök 07:13

A(z) Szinkronikum Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 30., csütörtök (OS) - Szinkron Nap nemcsak a szinkron szerelmeseinek  Izgalmas programokkal várják az érdeklődőket 2018. szeptember 1-én szombaton a Kőrösi Csoma Művelődési Központban. A kőbányai művelődési ház ad otthont a 2. Szinkronikum Díjátadó Gálának, és még számtalan érdekes találkozásnak. A nap során – utoljára – megtekinthetők lesznek az Arcok a hangok mögött szinkron kiállítás fényképei.

    A korán kelők, vagy későn fekvők 10-12 óra között négy ifjú színész, és rengeteg jó diafilm mese vendégei lehetnek. Mezei Kitty, Molnár Ilona, Andrádi Zsanett és Penke Bence várja majd a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket. A diázás különleges hangulatát a profi színészek játéka erősíti. Egy-egy mese között lesz játék, ahol az ügyesen válaszolók diafilmeket nyerhetnek.
12-16 óra között Szinkron Színház címmel különleges vendégek érkeznek, akik Spilák Klárával közösen mesélnek majd érdekességekről, emlékekről.
Elsőként az Arcok a hangok mögött fotókiállítás zárásaként Németh Kriszta színművész, Nikodém Zsigmond szinkronrendező fotósként, Puskás Kata Szidónia a Bodor Tibor Egyesület vezetőjeként, Helle Maximilian pedig ötletgazdaként beszélgetnek.
Utánuk érkezik Dallos Szilvia, Varga T. József és Balog Mihály, akik igazi időutazásra invitálják a nézőket.

     Kiadó: Szinkronikum Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.