2018. augusztus 30., csütörtök 07:14

A(z) Szinkronikum Egyesület közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. augusztus 30., csütörtök (OS) -

19:00-21:00 óráig kerül megrendezésre – kizárólag a meghívott vendégeknek – a 2. Szinkronikum Díjátadó Gála. A művészek, a szakemberek, a televízió csatornák és a mozi forgalmazók illetékesei, illetve a sajtó képviselői a nézőtérről kísérhetik figyelemmel a díjazottak köszöntését, vidám, zenés műsor keretében.
A nézőknek, rajongóknak a Facebookon és más közösségi oldalakon keresztül folyamatosan élőben közvetítjük a gálán zajló programot. Így a szinkronért rajongóknak és az érdeklődőknek is lehetőségük lesz arra, hogy bepillantást nyerjenek a programba.
A műsor célja hogy bemutassa a szinkronizálás értékeit, erősítse a szinkron szakma egységét, felhívja a figyelmet a magyar szinkron kulturális és üzleti fontosságára, valamint megmutassa sokszínűségét.
A nap során lehetőség lesz találkozni kedvenc hangokkal, eddig csak névről ismert művészekkel.
A PROGRAMOKRA A BELÉPÉS INGYENES!
További információk a Szinkronikum.hu Facebook oldalon vagy a szinkron@szinkronikum.hu címen kérhetők.

Kiadó: Szinkronikum Egyesület