2018. szeptember 3., hétfő 05:06

A Szinkronikum Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 3., hétfő (OS) - Ismét együtt ünnepelt a szinkron szakma(sajtóközlemény Második alkalommal gyűltek össze szeptember elsején a magyar szinkronban dolgozók és a művészek, hogy közösen köszöntsék az idei Szinkronikum Díjátadó Gála jelöltjeit és győzteseit.

    A Szinkronikum Egyesület szervezésében egész napos program várta a nézőket és az érdeklődőket, amely zárása volt az idei Gála.
Utoljára lehetett megtekinteni Németh Kriszta szinkron portréiból készült kiállítást, amely egy hétig a Pannónia Stúdióban volt látható.
 A reggel családi programmal indult. Mezei Kitty, Andrádi Zsanett, Molnár Ilona és Penke Bence várta a diafilmeket szerető gyerekeket és gyerek lelkű felnőtteket.
Spilák Klára három izgalmas téma köré gyűjtötte a vendégeit. Németh Kriszta, Nikodém Zsigmond szinkronrendező, Puskás Kata a Bodor Tibor Egyesület elnöke és Helle Maximilian a fotózásról, a képek és a hangok kapcsolatáról mesélt.

     Kiadó: Szinkronikum Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.