2018. szeptember 3., hétfő 05:07

A Szinkronikum Egyesület közleménye (5. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 3., hétfő (OS) - A Színes RTV támogatásával a közönség által megszavazott "Legjobb színésznő"-t és "Legjobb színész"-t köszöntötték a következőkben. Zsigmond Tamara, Kiss Virág, Bogdányi Titanilla, illetve László Zsolt, Stohl András és Kőszegi Ákos neve hangzott el a felsorolásban.

    A díjakat Viczián Ottó színművész, a tavalyi közönség díjas, Majoros Márta a Színes RTV szerkesztője és Bérczessy Gergely a Színes RTV felelős szerkesztője adta át. Először Zsigmond Tamara, majd László Zsolt léphetett a színpadra. A két kiváló művész külön meglepetésben is részesült. Nemes Takách Kata színésznő, két – kifejezetten a győzteseknek készített – pulóvert küldött a győzteseknek.
Ahogy tavaly, úgy idén is megemlékeztek a jelenlévők azokról a művészekről és stábtagokról, akiktől az előző alkalom óta végleg el kellett köszönni.
A következő művész páros a szakma által megszavazott "Legjobb színésznő" és "Legjobb színész" kategória jelöltjei közül kerültek ki. A Femina.hu által támogatott díj jelöltjei volt: Széles Tamás, Dolmány Attila, Kerekes József, Andresz Kati és Menszátor Magdolna.
Orbán Violetta a Femina.hu Hazai sztár rovatának vezetője Andresz Katinak és Dolmány Attilának adhatta át a nyerteseknek járó üveg díjat.

     Kiadó: Szinkronikum Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.