2018. szeptember 7., péntek 13:49

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 7., péntek (OS) - Dr. Latorcai Csaba nyitotta meg a tanévet az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusán

A magyar felsőoktatás elkötelezett a minőség mellett. A minőségi felsőoktatás pedig a kiművelt emberfők forrása. A Magyar Kormány elhivatott ebben a munkában és partnerként tekint mind a felsőoktatásban tanulókra, mind pedig azokra, akik élethivatásnak tekintik azt, hogy kiművelt emberfőket oktassanak és versenyképes tudást, valamint szakmát adjanak kezükbe, szolgálva Magyarország és polgárainak jólétét, boldogulását – húzta alá tanévnyitó beszédében az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára.

Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma